Moldova Nouă dă startul primei campanii de deratizare din acest an!

Primăria orașului Moldova Nouă împreună cu operatorul SC AgroFito DDD SRL demareaza astăzi, 16.05.2024, prima acțiune de deratizare pe domeniul public al orașului, demersul putând fi repetat ori de câte ori este nevoie.

Acțiunea ,lurmărește combaterea rozătoarelor, zonele vizate în acest sens fiind: punctele de colectare a deșeurilor, sobsolurile blocurilor de locuințe, gurile de canalizare, piețele etc.

Deratizarea reprezintă un complex de măsuri aplicate de toţi factorii interesaţi pentru reducerea substanţială a populaţiei de şoareci şi şobolani şi menţinerii acestora la un nivel numeric redus.

Pentru creșterea eficienței, activitatea de deratizare trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât şi privat la nivelul localităţii, motiv pentru care facem un apel către locuitori, asociaţii de locatari/proprietari, agenţii economici şi instituţii de pe raza orașului să efectueze deratizarea pe proprietăţi, clădiri etc.

Legislaţia în vigoare stipulează în mod clar importanţa şi periodicitatea lucrărilor de deratizare, precum şi consecinţele neefectuării acestora.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email