Serie comemorativă: 30 de ani de la decesul lui Constantin Noica!

Casa de Cultură Moldova Nouă și Biblioteca Orășenească Moldova Nouă continuă seria comemorativă, dedicată personalităților marcante, din România și nu numai!

În fiecare lună, în funcție de calendarul evenimentelor, Casa de Cultură va fi gazda unor întâlniri menite să sublinieze activitatea și importanța unor personalități marcante. Acțiunile se adresează, în principal, elevilor de la școlile din Moldova Nouă, dar invită orice persoană interesată să participe și să descopere viața subiecților aleși.

După primul episod al seriei, realizat luni, 27 noiembrie, atunci când s-au împlinit 130 de ani de la decesul lui Petre Ispirescu, seria comemorativă continuă pe 4 decembrie, de la ora 13:00, cu al doilea episod. Acțiunea îl va avea ca subiect pe Constantin Noica, care, pe 4 decembrie, a decedat.  Anul acesta se împlinesc 30 de ani de la decesul filozofului român, iar acțiunea comemorativă va fi realizată în colaborare cu prof. Doina Albu, de la Liceul Tehnologic „Clisura Dunării”, care va facilita prezentarea vieții și operei autorului.

Biblioteca Orășenească Moldova Nouă va oferi o expoziție și o prezentare de carte a volumelor lui Constatin Noica, regăsite pe raftul bibliotecii noastre.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email