Povestea copilăriei, “Hänsel și Gretel”, pe scena Casei de Cultură din Moldova Nouă

Povestea copilăriei, “Hänsel și Gretel”, va putea fi văzută pe scena Casei de Cultură în cadrul unei opere pentru copii!

Moș Nicolae nu uită copiii din Moldova Nouă, ci îi invită să deschidă cadoul lăsat la o zi distanță de la sărbătoare, când s-au săturat de dulciuri și alte surprize. Astfel că, joi, pe data de 7 decembrie, Casa de Cultură va găzdui opera pentru copii “Hänsel și Gretel”, pusă în scenă de trupa de teatru muzical “Fascinația Sunetului – Timișoara”.

Evenimentul se adresează copiilor cu vârste între 3 și 12 ani și va fi realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Moldova Nouă.

Vor fi oferite două reprezentații, una pentru copiii de la grădiniță, începând cu ora 10:00, și alta pentru copiii de la ciclul primar, începând cu ora 11:30. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Povestea “Hänsel și Gretel” a fost publicată în anul 1812 de către Frații Grimm și a rămas un basm memorabil, nelipsit din nicio copilărie. Casa de Cultură vă invită să retrăiți povestea și să vă bucurați de frumusețea ei, prin modul special în care va fi pusă în scenă!

Linkul evenimentului pe Facebook:  https://goo.gl/Xww31T

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email