Cadouri de Crăciun pentru copiii din Moldova Nouă

Atmosfera de sărbătoare a determinat reprezentanții Primăriei și Consiliul Local Moldova Nouă să-l convingă pe Moș Crăciun că şi copiii din oraş merită să se bucure de momentele magice ale acestei sărbători.

Săptămâna aceasta, colindele, spectacolele puse în scenă, faptele bune, rezultatele notabile la învățătură, precum și cele din cadrul competițiilor sportive au fost răsplătite cu aproximativ 1.400 de cadouri. Fie că vorbim despre preșcolarii și elevii unităților de învățământ de pe raza oraşului, de voluntari ai Casei de Cultură, sportivii Clubului Moldova Nouă, păstrători ai tradițiilor și obiceiurilor zonei (Asociația Tommyland) sau copii și tineri încercați de soartă, cu toții s-au putut bucura de pachete cu dulciuri și alte bunătăți păstrându-se astfel nu doar magia așteptării cu nerăbdare a moșului cu daruri, ci și cea a sărbătorilor de iarnă.

,,Ne bucurăm de faptul că, și în acest an, am putut fi alături de copiii și tinerii din comunitatea noastră! Întrucât sărbătorile de iarnă au o magie aparte pentru copii, noi, Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă, ne-am dorit să-i vedem mai veseli și mai fericiți ca oricând. Întotdeauna am considerat că este de datoria noastră, a autorităților publice locale, să menținem vie tradițiile. Pe această cale doresc să transmit tuturor locuitorilor orașului Moldova Nouă să aibă parte de un Crăciun fericit şi liniștit alături de familie și cei dragi”, a transmis edilul-șef al orașului Moldova Nouă, Ion Chisăliță.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email