Cea mai bună ciorbă de pește, disputată într-o nouă ediție a “Ceaunului de Aur” la Moldova Veche

Cu surprize delicioase, asezonate cu program cultural-artistic și sportiv, vor fi așteptați locuitorii orașului Moldova Nouă și nu numai în primul weekend din august, cu ocazia desfășurării celei de-a XXI-a ediții a concursului gastronomic “Ceaunul de Aur”.

Evenimentul, găzduit în localitatea Moldova Veche, sâmbătă, 03.08.2024, va debuta cu mai multe competiții sportive, unele desfășurate în paralel în diferite locații ale orașului (turneu de minifotbal – Stadionul “Moise Străinescu” Moldova Nouă, începând cu ora 10.00, pescuit sportiv – Faleza Dunării, începând cu ora 10.00) urmând ca, mai târziu, începând cu ora 18.00, în zona Portului Moldova Veche, să se dea oficial startul concursului care vizează prepararea celei mai delicioase ciorbe de pește.

Totodată, tinerii talentați din Clisura Dunării îi vor încânta pe cei prezenți nu doar cu portul popular cu care se mândresc, ci şi cu un program cultural-artistic special gândit în acest sens.

La final, organizatorii vor premia câştigătorii competițiilor sportive, urmând ca mai apoi să fie desemnată echipa care a reuşit să pregătească cea mai gustoasă ciorbă de peşte.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email