Locatarii unei scări de bloc, câştigătorii campaniei “Oraşe curate”

Renunțarea la aparatura veche, defectă și care ocupa inutil spațiile din incinta locuințor le-a adus premii pe măsură cetățenilor din Moldova Nouă, totul în cadrul celei de-a doua ediții a campaniei de gestionare a deșeurilor electrice și electronice ,,Orașe curate”.

Este al doilea an consecutiv când cetățenii de la malul Dunării manifestă un interes crescut vizavi de menținerea și protejarea unui mediu înconjurător curat și sănătos. Implicarea activă în cadrul acțiunii demarate pentru stoparea poluării cu deșeuri electrice și electronice le-a dat posibilitatea localnicilor să intre în cursa pentru premiile puse în joc (aparate și echipamente electrice și electrocasnice pentru uz casnic).

Cum, de fiecare dată, muncă depusă a fost răsplătită, iată câștigătorii tombolei din Moldova Nouă, cu toții vecini și rude pe scara unui bloc de locuințe:

  • Birtea Emilia: robot de bucătărie;
  • Birtea Sofia: mixer de bucătărie;
  • Birtea Pavel: mixer de bucătărie;
  • Truichici Sașa: storcător de fructe;
  • Stoicovici Mariana: mixer de bucătărie.

Premiile le-au fost înmânate fericiților câștigători la sediul Primăriei Moldova Nouă, administrația publică locală fiind partenerul de nădejde al companiei ,,Orașe Curate”, un demers inițiat de Ecotic, prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice din România.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email