Festivalul Toamnei revine la Moldova Nouă cu ediția a doua!

Din nou pe Faleză! Asociația AO-DAMPI, sprijinită de Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură a orașului Moldova Nouă, organizează în perioada 6 – 8 octombrie cea de-a doua ediție a „Festivalului Toamnei” la Moldova Nouă. Evenimentul oferă posibilitatea producătorilor locali de a-și promova produsele tradiționale și invită iubitorii de muzică populară bănățeană și nu numai, să petreacă, printre alții, alături de Zorica Savu, Denisa Sârboaica și Nicu Novac.

Ediția a II-a a „Festivalului Toamnei” continuă seria promovării orașului Moldova Nouă și își propune să fie un nou punct de referință pentru toamna lui 2017 în Clisură. Producătorii locali sunt invitați să își expună gratuit, spre vânzare, produsele tradiționale, în timp ce locuitorii orașului vor avea parte de trei zile de petrecere în compania unui număr mare de artiști de muzică populară bănățeană, de petrecere, sârbească și ușoară. Ca și la prima ediție, copiii se vor putea bucura și ei de o zonă pentru distracții, special amenajată.

Evenimentul va avea loc pe Faleza Dunării, iar artiștii vor urca pe scenă în intervalul orar 17:00 – 22:00, după următorul calendar:

  • VINERI, 6 octombrie 2017

Irina Hromei, Maria Didraga, Zorica Savu, Dana Rădneanțu, Cristian Popescu;

  • SÂMBĂTĂ, 7 octombrie 2017

Remus Vălungan, Dorin Covaci, Denis Sârboaica, Octavia Hetea, Chriss Grey &  Live Band;

  • DUMINICĂ, 8 octombrie 2017

Gabi Zaharia, Sergiu Andrei, Nicu Novac, Adela Jurchescu, Olivera Petcov.

„Ce-i drept, anul trecut am avut o ediție în care vremea nu a fost atât de prietenoasă cu noi. Sper ca acum lucrurile să arate diferit din acest punct de vedere și să facem din această ediție a doua un motiv ca acest eveniment să fie continuat și să aibă o tradiție aici, la Moldova Nouă. Așteptăm cât mai mulți producători locali, care să ne surprindă cu produsele lor tradiționale și prin care să le arătam vizitatorilor de ce e frumos orașul nostru și această zonă unică a Clisurii Dunării”, a declarat Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă.

COMUNICAT DE PRESĂ UAT MOLDOVA NOUĂ

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email