Taxele şi impozitele locale pot fi achitate şi online

Administraţia din Moldova Nouă a înţeles necesitatea digitalizării într-o perioadă marcată de pandemia de Covid-19, astfel că a făcut eforturi continue de a aduce contribuabilii mai aproape de serviciile Primăriei. În acest context, dar şi pentru că, din păcate, mulţi dintre locuitorii oraşului sunt nevoiţi să petreacă un timp mai lung sau mai scurt departe de casă, a fost implementată o nouă metodă de plată a impozitelor şi taxelor locale, dar şi a altor taxe asimilate acestora, precum şi a amenzilor aplicabile în 2021.

“Suntem foarte mulţumiţi că, într-un final, am reuşit implementarea sistemului de plată online a dărilor către bugetul local cu ajutorul platformei ghişeul.ro. Este un mare pas înainte care, sunt convins, va conduce la o mai bună gestionare a taxelor şi impozitelor locale, crescând astfel gradul de colectare a lor. De acum, oricine are un card bancar, un calculator şi o legătură la internet, nu va mai fi nevoit să facă un drum până la Serviciul Taxe şi Impozite, ci va putea să acceseze platforma ghişeul.ro pentru a plăti tot ce are de plătit. Aş vrea să fiu bine înţeles. Această nouă facilitate nu se adresează doar celor care sunt departe de casă, ci şi locuitorilor din Moldova Nouă care vor putea să-şi achite dările către bugetul local de acasă, fără drumuri inutile şi, poate, uneori cozi, astfel că nu vor mai fi nevoiţi să piardă timpul pe la ghişeele Primăriei”, spune primarul Ion Chisăliţă.

Aşadar, de acum, plate taxelor şi impozitelor locale, dar şi a amenzilor va fi la doar un click distanţă prin platforma ghişeul.ro.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email