Un nou târg de adopții pentru câinii fără stăpân

Primăria orașului Moldova, prin Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără stăpân, demarează o nouă acțiune de adopții gratuite, totul în încercarea de a găsi case și oameni iubitori pentru cât mai multe dintre animalele de la adăpostul public situat în zona Vărad.

Inițiativa autorităților publice locale, menită să ofere un mediu sigur și civilizat pe străzile orașului Moldova Nouă, dar și să evite situația suprapopulării adăpostului public, se va desfășura începând de joi, 09.03.2023, până la finele săptămânii viitoare, respectiv 17.03.2023, porțile adăpostului public fiind deschise în acest sens, în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-13.00.

Ca de fiecare dată, potențialii/viitorii stăpâni nu trebuie să-și facă griji în privința carnetului de sănătate, deparazitării, vaccinării sau microcipării animăluțelor, toate aceste facilități fiind oferite de personalul specializat al adăpostului public.

Pentru orice informație punctuală vis-a-vis de târgul de adopție care vizează câinii fără stăpân din adăpostul public (zona Vărad), iată numărul de telefon la care pot apela toți cei interesați: 0787 869 359. De asemenea, cetățenii care, din diverse motive, nu pot deține un câine, dar nici nu pot rămâne indiferenți, au posibilitatea să se îngrijească de soarta câinilor din adăpostul public prin adopție la distanță, toate detaliile acestei proceduri fiind oferite de personalul adăpostului public.

În plus, reamintim că, de la mijlocul lunii trecute, pe raza orașului de la malul Dunării s-a dat startul recenzării patrupedelor cu stăpân, aceasta fiind o altă pârghie a reprezentanților Primăriei pentru ca unitatea administrativ-teritorială să poată fi curată și sigură.

Până în momentul de față au fost recenzate 150 de patrupede.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email