Doamnele și domnișoarele din Moldova Nouă, sărbătorite cu ocazia zilei de 8 Martie!

Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă au avut grijă ca Ziua Internațională a Femeii să nu treacă neobservată, ci să fie celebrată așa cum se cuvine, toate acestea în semn de mulțumire, de recunoștință pentru reprezentantele sexului frumos cărora li se datorează viața, pacea, bunăstarea și normalitatea socială.

Zeci de doamne și domnișoare din Moldova Nouă au luat o pauză binemeritată de la îndatoririle zilnice pentru a participa la petrecerea organizată în cinstea lor cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Prezent la eveniment, primarul orașului Moldova Nouă, Ion Chisăliță, a dorit să le transmită un mesaj tuturor femeilor, sărbătorite în această zi specială:

,,Dragi domnișoare și doamne, fără dumneavoastră, sensul vieții noastre nu ar exista! Dumneavoastră sunteți cele datorită cărora parcurgem viața în normalitate, așa cum a lăsat bunul Dumnezeu pe pământ. Pentru toate aceste lucruri, în numele colegilor mei, în numele celor care au organizat acest eveniment, în numele celor care vă iubesc și vă apreciază vă asigur de întreaga apreciere și considerație. Și, sigur, mulțumirile mele merg către dumneavoastră în numele echipei pe care o reprezint și în numele conducerii orașului. Vreau să vă felicit pentru tot ceea ce ați făcut, faceți și veți face în familiile dumneavoastră, în calitate de soții, fiice, mame, bunici și partenere de viață. Dumneavoastră stați la baza familiei și reprezentați tot ceea ce înseamnă familia și un primar vă poate spune ce înseamnă, în oraș, majoritatea familiilor puternice. Pentru că tot ceea ce înseamnă putere, în familie, bunăstare și prosperitate se traduce prin pace socială, dezvoltare și bună înțelegere. Vreau să vă mulțumesc și să vă felicit pentru munca pe care o desfășurați în societate: pe partea de educație, administrație, sănătate și siguranță etc. Vreau să vă mai spun un lucru foarte important. Se spune, și este adevărat, că femeia nu este egală cu bărbatul. Femeia este egală cu Dumnezeu, cel puțin, într-un punct, fiindcă doar ea poate să dăruiască viață. Vreau să vă felicit încă o dată, să vă doresc să aveți parte de noroc și sănătate. Același lucru le doresc tuturor femeilor din orașul nostru. La mulți ani, dragi femei!”.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email