Consiliul Local Moldova Nouă a aprobat bugetul oraşului

Astăzi a avut loc o nouă şedinţă extraordinară a Consiliului Local al oraşului Moldova Nouă. Pe ordinea de zi s-au aflat trei puncte, cel mai important fiind cel referitor la aprobarea bugetului local al oraşului pentru acest an.

În cadrul şedinţei, edilul oraşului, dr. ing. Ion Chisăliţă a prezentat consilierilor pe larg bugetul, pe capitole şi subcapitole, astfel încât votul pe marginea acestuia să poată fi exprimat într-un climat de totală transparenţă.

“Bugetul local al oraşului Moldova Nouă este de 26.000.000 lei, cu 13% mai mare decât anul trecut. Acest lucru a fost posibil datorită creşterii gradului de colectare a taxelor şi impozitelor locale, dar şi a surselor atrase. DIn aceşti bani, 15.000.000 de lei sunt prevăzuţi pentru cheltuieli curente de funcţionare a administraţiei locale, iar 11.000.000 de lei pentru secţiunea dezvoltare. Bugetul a fost aprobat de Consiliul Local Moldova Nouă cu unanimitate de voturi fără a fi făcut vreun amendament”, spune primarul oraşului dr. ing. Ion Chisăliţă.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email