Zilele Orașului Moldova Nouă, la final

Ediția din 2017 a “Zilelor orașului Moldova Nouă” s-a încheiat ieri, 15 august. După primele trei zile dedicate iubitorilor de muzică populară, artiștii mult așteptați în  cea de-a patra zi au fost și ei la înălțime, așa cum se aștepta. Evenimentul s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii!

Începând cu 12 august, Moldova Nouă a avut patru zile de sărbătoare cu ocazia tradiționalului eveniment organizat de “Zilele orașului”, grație eforturilor Primăriei și Consiliului Local Moldova Nouă. Scopul a fost acela de a aduna un număr cât mai mare de spectactatori, de a promova frumusețiile Clisurii Dunării și de a nu dezamăgi  așteptările cetățenilor.

În fiecare seară, începând cu ora 19:00, pe scena amenajată pe faleza Dunării, au urcat, în ordine, Mirela Petrean (12 august), Olivera Petcov și Petrică Miulescu Irimică (13 august), Mira Škorić, formația Intermezzo Band, Andreea Voica & Deian Galetin cu formația (14 august) și Yoyo, Rapp’Aga, Sonny Flame, Oana Radu, Elena Gheorghe și Carla’s Dreams (15 august). Evenimentul a fost prezentat de Tomi Popovici, secundat în ultima zi de Roxana Vașniuc. După concertul mult așteptaților băieți de  la Carla’s Dreams, un superb foc de artificii a tras cortina peste întregul eveniment.

“Cu ocazia Zilelor orașului Moldova Nouă, vreau să mulțumesc tuturor. În primul rând, trebuie să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că, sâmbătă, după o furtună cum Moldova Noua nu a văzut de foarte mulți ani, nu am avut pagube materiale majore sau, mai grav, victime umane. Din păcate, nu am avut parte de distracție, dar cu siguranță vom avea ocazia să o invităm pe Mirela Petrean în următorii ani. Mulțumesc public tuturor și, nu în ultimul rând, vreau să vă mulțumesc și dumneavoastră, dragi concetățeni, pentru onoarea oferită de a participa la un astfel de eveniment. Îmi doresc ca prin astfel de evenimente să promovăm frumusețile Clisurii Dunării și să aduc un zâmbet pe fața concetățenilor mei!”, a  spus la finalul evenimentului Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă.

O serie de fotografii puteți găsi aici.

 

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email