Primăria Moldova Nouă și-a deschis pagină de sesizări

La inițiativa primarului orașului Moldova Nouă, Primăria are de acum o pagină dedicată sesizărilor, reclamațiilor și sugestiilor venite din partea cetățenilor!

Inițiativa vine ca o dorință de a îmbunătăți relația cu cetățenii orașului, folosind cât mai multe căi posibile de comunicare. Pagina dedicată a fost deschisă pe rețeaua de socializare Facebook și este accesibilă tuturor persoanelor care dețin un cont Facebook.

“Pe această  pagină așteptăm reclamațiile dumneavoastră legate de diversele probleme care țin de Primăria Moldova Noua, sfaturile dumneavoastră legate de îmbunătățirea calității vieții în orașul nostru și propuneri care să aducă progrese în comunitatea noastră”, a spus Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă.

Acesta a mai adăugat că se va implica în monitorizarea paginii alături de colegii din cadrul aparatului de specialitate și că reclamațiile sau solicitările vor fi transmise direct serviciilor si birourile responsabile cu rezolvarea acestor probleme, urmând ca cei care le semnalează să primească obligatoriu un răspuns cu modul și timpul de soluționare.

Pagina poate fi găsită și pe moldovanoua.com, în subsolul paginii sau direct accesând linkul de aici.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email