The Motans, Lidia Buble, Andreea Bălan și What’s Up, surprizele din acest an la Zilele Orașului Moldova Nouă

Cu două luni înainte de tradiționalul eveniment, Casa de Cultură Moldova Nouă a ales să dezvăluie în exclusivitate, într-un mod extrem de interactiv, artiștii care vor concerta în acest an la Zilele Orașului.

În ziua când s-a sărbătorit înființarea gif-ul, pe Facebook-ul Casei de Cultură Moldova Nouă Andreea Bălan apărea ca primul nume care va concerta la Zilele Orașului. Evident, anunțată printr-un gif! Lângă aceasta, apăreau siluetele altor trei artiști pe care oamenii urmau să le ghicească sau, dacă nu, să le descopere, pe rând, ziua următoare.

Tot printr-un gif, What’s Up a fost al doilea nume anunțat, în timp ce ultimele două siluente au întregit și mai tare misterul. Lidia Buble a fost dezvăluită în a treia zi și, surpriză, la câteva ore distanță și The Motans au fost confirmați.

Așadar, line-up-ul special din acest an la Zilele Orașului va fi format din Andreea Bălan, What’s Up, Lidia Buble și The Motans. Ei urmează să concerteze la Moldova Nouă, pe scena de pe Faleza Dunării, pe 17 august. Zilele Orașului Moldova Nouă vor avea loc în perioada 15-17 august 2018, urmând ca programul pentru celelalte două zile să fie anunțat în perioada următoare.

COMUNICAT DE PRESĂ CASA DE CULTURĂ MOLDOVA NOUĂ

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email