Dezinsecție la Moldova Nouă

Reprezentanții administrației publice locale de la malul Dunării anunță o nouă acțiune de dezinsecție pe raza unității administrativ-teritoriale, demersul fiind programat să aibă loc la începutul săptămânii viitoare.

Luni, 27.06.2022, începând de la primele ore ale dimineții, operatorul căruia i-au fost delegate activitățile de dezinsecție va afectua lucrări de combatere a insectelor pe raza domeniului public în zona cartierului Orașul Nou (subsolurile blocurilor de locuințe, parcurile etc) urmând ca lucrările de dezinsecție la sol mai ample în localitățile: Moldova Veche, Moldova Nouă (Boșneag), Moldovița, Măcești, cartierul Orașul Nou să înceapă după ora 21.00.

Locuitorii din Moldova Nouă sunt sfătuiți ca, în timpul acțiunii propriu-zise, să evite plimbările în parcuri! De asemenea, firma care se va ocupa de combaterea dăunătorilor a subliniat că va avea în teren și o persoana desemnată cu înștiințarea cetățenilor despre intervalul orar în care ar fi indicat să evite mișcarea/plimbarea. Totodată, apicultorii sunt sfătuiți să ia toate măsurile necesare pentru protejarea albinelor astfel încât să se prevină apariția unor eventuale intoxicații ale acestora.

În cazul condițiilor meteo nefavorabile, întregul demers va fi reprogramat, totul pentru ca acțiunea să poată avea rezultatele așteptate!

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email