Dezinsecție terestră și aeriană la Moldova Nouă

Primăria orașului Moldova Nouă anunță că luni, 08.08.2022, se vor executa servicii de dezinsecţie aeriană și terestră pentru țânțari și combaterea larvelor.

Tratamentele terestre vor fi aplicate încă de la primele ore ale dimineții, motiv pentru care locuitorii sunt sfătuiți ca, în timpul acțiunii propriu-zise, să evite plimbările în parcuri. De asemenea, firma care se va ocupa de combaterea dăunătorilor a subliniat că va avea în teren și o persoana desemnată cu înștiințarea cetățenilor despre intervalul orar în care ar fi indicat să evite mișcarea/plimbarea. Spre seară va avea loc dezinsecția aeriană.

Totodată, apicultorii sunt sfătuiți să ia toate măsurile necesare pentru protejarea albinelor astfel încât să prevină apariția unor eventuale intoxicații ale acestora.

De asemenea, pentru ca dezinsecția să fie eficientă, locuitorii au obligația de a igieniza propria gospodărie împotriva insectelor care creează disconfort.

În cazul condițiilor meteo nefavorabile, întregul demers va fi reprogramat pentru ziua următoare, marți, 09.08.2022, totul pentru ca acțiunile să poată avea rezultatele așteptate!

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email