Campanie de sterilizare gratuită a câinilor din Moldova Nouă

Primăria orașului Moldova Nouă, în parteneriat cu medicul Ionașcu Oana și ONG-ul Hilflosen Helfen (Germania), demarează, în perioada 07.10.2023-08.10.2023, o acțiune de sterilizare gratuită a câinilor de pe raza UAT-ului, demersul inițiatorilor venind în completarea acțiunilor întreprinse (târguri de adopție, inclusiv posibilitatea adopției la distanță, recenzarea câinilor cu stăpân) pentru stoparea abandonului patrupedelor, responsabilizarea stăpânilor acestora și crearea unei legături puternice de colaborare între administrația publică locală și cetățeni în vederea menținerii unui oraș curat/sigur.

Campania de sterilizare e programată să aibă loc în intervalul orar 09.00-17.00 la adăpostul public al câinilor fără stăpân din Moldova Nouă – zona Vărad.

Cei care vor dori să-şi sterilizeze animalele trebuie să nu hrănească animalele înaintea procedurii şi să ceară sfatul medicului în privinţa unei recuperări adecvate postoperatorii.

Pentru informații suplimentare și programări puteţi suna la 0738 465 987 sau 0787 869 359.

“Ajutorul cetățenilor din orașul nostru este foarte important și, sigur, va contribui la efortul pe care îl depunem în ceea ce privește gestionarea câinilor fără stăpân. Avem nevoie de ajutorul și sprijinul concitadinilor în vederea materializării proiectelor de adopție sau de sterilizare a câinilor. Doar împreună putem face ca mediul care ne înconjoară să fie unul sigur și curat!”, a precizat primarul orașului Moldova Nouă, Ion Chisăliță.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email