Zlatița, marea câștigătoare a campionatului de minifotbal de la Moldova Nouă

Desfășurat în perioada 08.08.2022-25.08.2022, campionatul de minifotbal ,,Cupa de Vară” de la Moldova Nouă a fost o competiție presărată cu multe emoții, fiecare dintre cele 12 echipe înscrise în luptă având un singur scop: câștigarea competiției sportive.

Timp de trei săptămâni, echipele din Clisura Dunării: Șoimii Sichevița, Steaua Dunării, Padina Matei, Moldovița, Zlatița, Pojejena, Belobreșca, Centrul Civic, Radimna, SC Schalke M9, Gypsy Style, Viitorul M9 au avut timp la dispoziție pentru a-și păstra și, bineînțeles, pentru a-și îmbunătăți locul în clasament.

Astfel, joi, 25.08.2022, a fost ziua cea mare. Finala mică, disputată între echipele Șoimii Sichevița și Padina Matei, încheiată cu scorul de 7-2, le-a adus Șoimilor locul III în clasamentul final. În ceea ce privește finala mare, Zlatița a reușit să se impună în fața echipei Steaua Dunării, meci decis la penalty-uri, fapt care i-a oferit echipei din comuna Socol titlul de câștigătoare a campionatului.

Ocupanții podiumului din acest an la Campionatul de Minifotbal au fost răsplătiți cu trofee, diplome și premii în bani.

Totodată, organizatorii din orașul de la malul Dunării au hotărât să mai premieze: cel mai bun jucător al competiției: Mihai Danu (Steaua Dunării); cel mai bun portar – Tismănaru Orlando (Padina Matei); golgheterul competiției: Alex Drăguță (Șoimii Sichevița).

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email