Copiii din Moldova Nouă au primit vizita lui Moș Crăciun

Spiritul Crăciunului și atmosfera de sărbătoare și-au făcut simțită prezența și în orașul de la malul Dunării, acolo unde copiii, de la mic la mare, s-au pregătit să-l întâmpine pe Moș Crăciun așa cum au știut ei mai bine: interpretând colinde, prezentând tradiții și obiceiuri din preajma nașterii Mântuitorului Iisus Hristos și, nu în ultimul rând, dând dovadă de coeziune socială fiind ei înșiși mesagerii Moșului cu daruri pentru cei mai puțin favorizați de soartă.

Săptămâna aceasta, preșcolarii, elevii și tinerii din Moldova Nouă au pus în scenă o serie de evenimente premergătoare sărbătorilor de iarnă, totul pentru a-i demonstra lui Moș Crăciun nu doar că au fost cuminți în acest an, ci că au reușit să obțină rezultate notabile în diverse domenii, ba chiar au dat dovadă de spirit civic aducând o rază de lumină în casele celor greu încercați prin fel și fel de campanii umanitare.

Cum întotdeauna faptele bune sunt răsplătite, Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă s-au substituit Moșului împărțind aproximativ 1.500 de cadouri copiilor și tinerilor din comunitate, fie că vorbim despre preșcolari, elevi, voluntari ai Casei de Cultură Moldova Nouă, sportivi (Clubul Sportiv Moldova Nouă) sau reprezentanți ai grupurilor religioase.

,,Bucuria de a dărui stă în fiecare dintre noi și ce poate fi mai frumos decât bucuria care se citește pe chipul fiecărui copil. Ne bucurăm că am putut fi alături de copiii din comunitatea noastră și în acest an și facem asta pentru menține vie tradiția existenței Moșului. Pe această cale doresc să transmit tuturor locuitorilor orașului Moldova Nouă să aibă parte de un Crăciun fericit, liniștit alături de familie și cei dragi”, a transmis edilul-șef al orașului Moldova Nouă, Ion Chisăliță.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email