Câinii fără stăpân, din nou în așteptarea stăpânilor iubitori

Un nou târg de adopții pentru câinii fără stăpân din Moldova Nouă are loc săptămâna aceasta, 10.04.2023-13.04.2023, acţiunea demarată de Primăria orașului Moldova, prin Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără stăpân având drept scop, pe de o parte, găsirea unui cămin în adevăratul sens al cuvântului pentru necuvântătoarele abandonate în voia sorții, iar pe de altă parte, eliberarea cuștilor pentru continuarea procesului de capturare a patrupedelor de pe domeniul public, în ideea menținerii unui oraș curat și sigur.

Actualmente, adăpostul public din zona Vărad găzduiește 80 de câini fără stăpân, acesta având o capacitate maximă de 85 de locuri.

Pentru toți cei care doresc să se alăture demersului autorității publice locale, adopția patrupedelor se va putea face de luni până joi, în intervalul orar 08.00-14.00, animăluțele urmând să fie deparazitate, vaccinate, microcipate și, bineînțeles, să aibă carnet de sănătate, facilități oferite de personalul specializat al adăpostului public.

De asemenea, pentru orice altă informație sau lămurire, iată numărul de telefon la care puteți apela: 0787 869 359.

Orașul Moldova Nouă este al nostru, al tuturor! Ca atare, schimbările benefice de mâine pot fi rezultatul implicării noastre de astăzi!

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email