Un nou târg de adopții pentru câinii fără stăpân din Moldova Nouă

Primăria orașului Moldova Nouă, prin Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără stăpân, pune în mișcare o nouă acțiune de adopții gratuite, doar, doar le va găsi câinilor fără stăpân din cadrul adăpostului public (zona Vărad) un cămin permanent, sigur, cu stăpâni gata să le ofere grija și iubirea de care nu au mai avut parte – odată cu abandonarea lor în stradă.

Târgul de adopții pentru patrupedele fără stăpân se va desfășura la finalul acestei săptămâni, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 10.00-13.00, ușile adăpostului public fiind deschise pentru fiecare iubitor de animale dispus să ofere o nouă șansă unuia sau mai multor cățeluși din cei 80 cazați actualmente în zona Vărad.

De reținut este faptul că potențialii/viitorii stăpâni nu trebuie să-și facă griji în privința carnetului de sănătate, deparazitării, vaccinării sau microcipării animăluțelor, toate aceste facilități fiind oferite de personalul specializat al adăpostului public.

Pentru orice informație punctuală vis-a-vis de târgul de adopție care vizează câinii fără stăpân din adăpostul public (zona Vărad), iată numărul de telefon la care pot apela toți cei interesați: 0787 869 359. De asemenea, cetățenii care, din diverse motive, nu pot deține un câine, dar nici nu pot rămâne indiferenți, au posibilitatea să se îngrijească de soarta câinilor din adăpostul public prin adopție la distanță, toate detaliile acestei proceduri fiind oferite de personalul adăpostului public.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email