UPDATE! Donează o carte pentru Biblioteca Orășenească!

Casa de Cultură Moldova Nouă, împreună cu Biblioteca Orășenească Moldova Nouă, organizează în perioada 6-17 noiembrie 2017 acțiunea “Salvează Biblioteca!”

Acțiunea are ca scop îmbogățirea fondului de carte al Bibliotecii Orășenești, încurajarea și stimularea interesului pentru carte,  precum și evidențierea importanței cărții în dezvoltarea comunității noastre.

Toate persoanele interesate să se alăture acțiunii pot realiza donații în perioada 6-17 noiembrie 2017, la următoarele centre de donare:

  • Biblioteca Orășenească Moldova Nouă (Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2)
  • Casa de Cultură Moldova Nouă (str. 1 Decembrie 1918, nr. 2)
  • Centrul de Informare Turistică Moldova Nouă (str. Dunării, nr. 3)
  • Liceul Tehnologic “Clisura Dunării” Moldova Nouă (clasele a X-a FI și a XI-a MI)

Acțiunea nu condiționează donarea unui gen de carte specific, ci persoanelor interesate le revine șansa de a realiza selecția.

Biblioteca Orășenească Moldova Nouă  e, de 62 de ani, un loc de referință în orașul nostru, care aduce un plus comunității și ajută la crearea identității. În prezent, peste 50000 de cărți se pot găsi la Biblioteca Orășenească.

UPDATE 17.11.2017:

Datorită dumneavoastră, acțiunea a fost  un real succes, numărul total al cărților donate fiind de 2296! Ne bucurăm pe această cale că a fost evidențiată importanța cărții în dezvoltarea comunității noastre și că fondul de carte al Bibliotecii Orășenești a devenit mai bogat și mai diversificat! Mulțumim tuturor celor care au realizat donații pentru această acțiune și mulțumim și voluntarilor de la toate centrele pentru sarcina dusă cu succes la împlinire!

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email