O serie de acțiuni de Ziua Internațională a Dunării la Moldova Nouă

Casa de Cultură, Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă pregătesc o serie de acțiuni pe data de 29 iunie 2018, cu ocazia Zilei Internaționale a Dunării. Acțiunile sunt sprijinite și de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin!

La Moldova Nouă, startul pentru sărbătoarea dedicată Dunării se va da încă de dimineață, începând cu ora 09:30. Atunci va fi programată o competiție de cros, pe traseul Bl. 9 – Moldomin. De la 10:00 vor rula în paralel trei acțiuni: fotbal (pe faleza Dunării), tenis de masă (la Sala de Sport a orașului Moldova Nouă) și șah (la Clubul Pensionarilor din Moldova Nouă).

Începând cu ora 18:00, Casa de Cultură Moldova Nouă va găzdui Lansare de carte: “Minunea albastră”, o antologie cu autori din Clisura Dunării, coordonată de poetul Mihai Leonte și dedicată în premieră Zilei Internaționale a Dunării. Tot acolo va putea fi descoperită o expoziție de pictură pe sticlă sub tema „Dunărea în ochii tăi!”, rezultată în urma atelierului de pictură special realizat în săptămâna 24-29 iunie.

Înainte ca ziua să ia sfârșit, acțiunile se vor întoarce pe Faleza Dunării. Acolo, de la ora 19:00, vom da startul unui concurs de pescuit pentru adulți și copii. O oră mai târziu, de la 20:00, va începe o competiție de baschet. Atât în cadrul acesteia, cât și în celelalte dezvăluite anterior, vor fi oferite diferite premii speciale.

De asemenea, pe tot parcursul zilei, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Moldova Nouă va dezvălui expoziția fotografică „Dunărea, trecut și prezent”, care va rămâne disponibilă la sediul de pe Str. Dunării, nr. 3 și după această zi.

Înscrieri și informații suplimentare despre toate aceste acțiuni pot fi furnizate de următoarele persoane de contact:

  • Pescuit: Mile Stancovici – tel. 0720 555 094
  • Cros: Marius Costache – tel. 0765 043 307
  • Fotbal: prof. Constantin Stamatoiu (Club Sportiv Moldova Nouă)
  • Tenis de masă: Nicu Țanțagoi – tel. 0747 280 333
  • Șah: Andrei Gheorghe (Alianța Pensionarilor Moldova Nouă)
  • Baschet: Tomi Popovici – tel. 0728 276 631
  • Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Moldova Nouă – tel. 0355 429 799

COMUNICAT DE PRESĂ CASA DE CULTURĂ MOLDOVA NOUĂ

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email