Expoziție de caligrafie – 100 de gânduri

Casa de Cultură vă invită în perioada 1-9 februarie să vizitați o expoziție de caligrafie, intitulată sugestiv “100 de gânduri”.

Pe 23 ianuarie, Casa de Cultură a inițial un apel către școlile și partenerii din Moldova Nouă, în vederea realizării unei expoziții care să sublinieze unicitatea caligrafiei în lupta cu gadgeturile actuale. 23 ianuarie a fost Ziua Internațională a Scrisului de Mână, o zi sărbătorită cu această acțiune specială, parte din  celelalte  acțiuni programate de Casa de Cultură în anul Centenarului Marii Uniri.

Rezultatul apelului va putea fi văzut pe holul Casei de Cultură Moldova Nouă (Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2) în perioada 1-9 februarie, între 08:00 – 16:00. Fiecare participant a scris de mână un citat preferat, un gând, o morală sau o strofă dintr-o poezie preferată, care au fost prinse pe două panouri. Astfel, în cele 100 de mesaje adunate, veți putea reflecta, printre altele, preț de câteva minute, la iubire, speranță, încredere, prietenie, nostalgie și credință, la fel cum veți putea să analizați caligrafia fiecăruia în raport cu mesajul ales…

Intrarea este liberă.

 

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email