Moldova Nouă – pe lista ,,Orașelor Curate”

Locuitorii orașului de la malul Dunării vor avea ocazia să se implice direct în reforma de gestionare a deșeurilor pentru un mediu înconjurător sănătos, primul pas în acest sens referindu-se la deşeurile electrice și electronice.

Astfel, joi, 21 aprilie, Primăria Moldova Nouă, în parteneriat cu Ecotic, prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice din România, demarează campania ,,Orașe Curate”, o acțiune care urmărește stoparea poluării, dar și reutilizarea corectă a resurselor odată cu predarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Prin renunțarea la electrocasnicele vechi, locuitorii din Moldova Nouă vor avea atât ocazia de a câștiga altele noi, cât și oportunitatea de a încuraja inițiativa de reciclare.

Echipamentele vechi (ex: frigidere, mașini de spălat, televizoare, computere, radiouri, roboți de bucătărie etc) vor fi preluate gratuit de la domiciliu. Tot ceea ce trebuie să facă doritorii este să apeleze numărul: 0751 302 119 sau *7711.

Participanții la campanie vor primi bilete de tombolă pentru obiectele (minimum 20 kg) predate, premiile câștigate urmând să fie ulterior ridicate de la sediul Primăriei Moldova Nouă.

Sunt puse în joc premii constând în aparate și echipamente electrice și electronice pentru uz casnic, precum roboți de bucătărie, storcătoare de fructe și mixere.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email