Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la Moldova Nouă

Ziua Internațională a Copilului reprezintă, an de an, un prilej de a sărbători cea mai luminoasă perioadă din viața fiecăruia – copilăria – şi de a oferi sprijin, de a aprecia și iubi copiii, dar și pentru a milita pentru bunăstarea lor.

Pe 1 iunie, Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă, alături de Casa de Cultură , Clubul 4Life din cadrul Liceului Tehnologic “Clisura Dunării” și Asociația “Tommyland”, le dau întâlnire tuturor copiilor pe Faleza Dunării, începând cu ora 11.00,  acolo unde va fi dat startul distracției, din programul clipelor de neuitat neputând să lipsească întrecerile de biciclete și trotinete, atelierele de face-painting, vânătoarea de comori, muzica, dansul dar şi numeroase jocuri, fiecare copil urmând să fie răsplătit cu o diplomă a copilăriei.

Întrucât lumea copilăriei se află în strânsă legătură cu tot ceea ce înseamnă magie și personaje de poveste, reprezentanții administrației publice locale din orașul de la malul Dunării au căutat să mențină conexiunea cu feericul în cel mai cel mai inedit mod. Astfel, începând cu ora 13.00, pe scena de pe Faleza Dunării își va face apariția trupa de teatru muzical “Fascinația sunetului” din Timișoara care va prezenta opera pentru copii “Hansel și Gretel”.

Pentru o cât mai bună desfășurare a activităților programate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, circulația în parcarea de pe Faleza Dunării va fi restricționată în intervalul orar 10.00-14.00.

În eventualitatea condițiilor meteo nefavorabile, întregul program dedicat copiilor se va desfăşura în Sala de Sport a orașului Moldova Nouă.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email