Anunţ consultare publică

În conformitate cu prevederile art. 7, alin 2 și alin. 4 din Legea nr. 52 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Primăria orașului Moldova Nouă a inițiat procedura consultării asupra proiectului de hotărâre privind aprobarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a orașului Moldova Nouă 2021-2030 și asupra proiectului de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind funcționarea și exploatarea sistemului de supraveghere video pe raza orașului Moldova Nouă.

Etapa consultării publice are loc din momentul publicării prezentului anunț respectiv 18 aprilie 2022 și până la data de 20 iunie 2022.

În perioada 18.04.2022 – 09.05.2022, persoanele fizice și juridice interesate pot depune înscris la sediul Primăriei orașului Moldova Nouă, Biroul Registratură sau pe adresa de e-mail: pmn_invest@yahoo.com, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectule de acte normative descrise mai sus. Proiectele de hotărâre pot fi consultate și la sediul Primăriei orașului Moldova Nouă din Str. N. Bălcescu, nr. 26, Județul Caraș-Severin.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email