Campania “Orașe curate” și-a desemnat câștigătorii

Implicarea activă a locuitorilor din Moldova Nouă în campania de gestionare a deșeurilor electrice și electronice intitulată “Orașe curate” a fost răsplătită pe măsură, premiile puse în joc cu ocazia inițiativei de reciclare încurajând astfel preocuparea continuă pentru un mediu înconjurător sănătos.

Cum la Moldova Nouă, acțiunea care viza stoparea poluării cu deșeuri electrice și electronice s-a derulat chiar în apropierea Sărbătorilor Pascale, locuitorii au profitat de ocazie renunțând astfel la electrocasnicele vechi, pe de o parte pentru că ocupau un spațiu inutil, iar pe de altă parte pentru a nu “sufoca” natura, atât de generoasă cu fiecare dinte noi.

Participanții la campanie au primit tichete de tombolă pentru echipamentele vechi predate (frigidere, mașini de spălat, televizoare, computere, radiouri, roboți de bucătărie etc), în greutate de minimum 20 de kg, fapt care le-a dat posibilitatea de a câștiga altele noi. Ca atare, în urma extragerii, fericiții câștigători s-au prezentat astăzi la sediul Primăriei Moldova Nouă pentru a-și ridica premiile, recompensele constând în aparate și echipamente electrice și electronice pentru uz casnic.

Iată câștigătorii tombolei din orașul de la malul Dunării:

Nistoran Gheorghe – robot de bucătărie;
Nistoran Ioan – storcător de fructe;
Milivoievici Iova – mixer bucătărie;
Laurint Ana – mixer bucătărie;
Stoicu Aloisia – mixer bucătărie.

“Am luat decizia de a participa la această campanie deoarece nu mai aveam unde depozita toate electrocasnicele vechi adunate. Cu această ocazie, pot spune că am avut numai de câștigat. Am primit un produs nou care își va găsi utilitatea în gospodărie și am pus astfel şi o cărămidă la păstrarea unui mediu înconjurător sănătos”, a subliniat unul dintre cei cinci câștigători ai campaniei “Orașe curate”.

Campania “Orașe curate” s-a desfăşurat la inițiativa Ecotic, prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice din România, cu sprijinul Primăriei Moldova Nouă.

Trimite şi prietenilor

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email